1/4 anonim válasza:
Konzultálj a dokiddal. Elvileg viszonylag tág határok között variálhatod, hogy a tápanyagbevitelt hogyan osztod el az étkezések között.
2/4 anonim válasza:
A tojásételek, húsételek nem tartalmaznak szénhidrátot. Rántotta, ömlött, tükörtojás, virsli, sült szalonna, sonkás tojás.
Emellett csak a kenyér (lehetőleg teljes kiőrlésű) ch tartalmára kell figyelni!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnapra van időpontom de kíváncsi voltam mások véleményére és tapasztalatára. Már több mint három hete nem eszek kenyeret. Ma este ettem egy kis rizst és már attól is magas volt az evés utáni két órai cukorszint. Szóval teljesen el vagyok keseredve. Remélem a doki felvázol valamilyen alternatívát.
2018. jan. 15. 22:39
4/4 anonim válasza:
Szénhidrátot is lehet enni bizonyos megszabott mennyiséget, ami viszont csak lassú felszívódású lehet, vagyis nem tömény cukor formában, hanem minél elhúzódóbban szívódjon fel a szénhidrát tartalma. Pl a rozskenyér, rozs tartalmú zsemle vagy kifli nagyon jó ilyen szempontból. A hozzávalók, mint pl a szívbarát margarin vagy az omega3+6 zsírsavakat tartalmazó margarin nagyon jó. Fehérje forrásokat érdemes enni hozzá, aminek alacsony a ch tartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!