Ki alakulhatott ettől ez ami most van nekem vagy nem?
Szia :)) ne csüggedj, én is az epémmel küzdök, nekem is magas volt a bilirubin szintem, állítólag epesár miatt. Nekem hányingerem van, a szemem alja is be volt sárgulva. Először Bileclar-t szedtem, aztán a szemsárgaság miatt visszamentem orvoshoz, aki Mezymet írt fel. Mikor elfogyott a Bileclar Rowacholt szedtem, de nekem nem jön be.
Szinte 2 hónapja hányingerem van bár már csillapodott valamennyire és nekem is egyszer világosabb, egyszer normálisabb a székletem :S Az egyetlen amit tenni tudok, az a kitartó diéta, bár akármennyire diétázom a hányinger marad.
Én sem akarok örökké így élni, reménykedem, hogy a diéta valamikor meghozza a hatását, vagy kiürül az epém. Bár nekem epesövényem is van (születési "rendellenesség"), ami miatt nehezebben ürül az epe. De jó, igaz?
Kitartást! Nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!