Egy elkapart és begyógyult "anyajegyet" hogyan lehet eltávolítani az arcról?
Volt egy pici anyajegy az arcomon, az orrom mellett, de még pár éve zavart, piszkálgattam és egyszer sikerült kikaparnom a körmömmel. Ezután begyógyult úgy, hogy a bőr színével egyenlő, de még mindig van ott egy kis pukli. Gondolom, a bőr alatt még ott maradt az anyajegy egy része. Ezt hogyan lehet eltüntetni? Lézerrel lehetséges, hogy ne maradjon nyoma?
Köszönöm előre is a válaszokat!
21/L
Mindenhogy marad valamennyi nyoma, de egy ilyen radikálisan megváltozott anyajeggyel nem tanácsos nem elmenni orvoshoz.
Főleg, hogy arcon van, éri a nap, akár rosszindulatúvá is válhatott.
Köszönöm a választ!
És ha bajt csináltam, az mennyi idő alatt válik tényleg veszélyessé?
Ha műtéti úton szedik le, muszáj tapaszt hordanom? A varratszedésig kb. mennyi időnek kell eltelnie? Tényleg nagyon pici anyajegy volt, a pukli is csak néhány milis.
Sajnos elég hamar, én a helyedben mindenképp elmennék bőrgyógyászhoz minél előbb.
Varratszedés általában 1-2 hét, arcról szerintem inkább 1. Ajánlatos sterilt tapaszt hordani, hogy ne menjen bele piszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!