Van aki nagyon szégyenlős? (strandra sem akar elmenni emiatt vagy nehéz neki orvoshoz menni akkor is ha nem kell nagyon levetkőzni)
Én utálok strandra menni, 15 év alatt kb 2x voltam.
Sajnos nem a legszebb a bőröm, a vállamnál néha kicsit pattanásos pedig nem vagyok már kamasz. Napfényre elmúlik de hát ahhoz le kell vetkőzni.
Plusz nincs jó alakom, hiába vagyok vékony. Elmegy mellettem egy tizenéves vagy egy huszonéves a makulátlan bőrével és a szinte tökéletes idomaival, és szrul érzem magam mert tudom, hogy ami másnak vele született az nekem sosem volt meg.
Így nem is tudom elengedni magam, feszengeni meg nem megyek, pláne, hogy mindig tömeg van a strandon. Ez a világ most amúgy is annyira a külsőségekre ad, ha nem vagy tiptop valamiben akkor kinéznek.
Dokinál ez nem igazán zavar, végül is orvos, sok mindent látott már.
33n
1es vagyok.
Mindegy, hogy rólad szól vagy nem, ez anonim oldal. Szerintem sok ember szégyelli a testét. Aki nem, az fészbukon posztolja magát naponta 6x minimum.
Ment a zöld.A barátnőm küzd hasonlókkal,bőrével van gondja,igen sok anyajegye van,meg korábban leégett és szeplős a háta fele kb,egész nagy foltokban.De mások történetét hallgatnám.
Köszi a választ.
Megint én vagyok:)
Én sem vagyok kövér, de amikor felveszem a fürdőruhát akkor azért csak ott van az úszógumi valamennyire, és 30 felett azért nem akarok 50 kilóra fogyni, az olyan beteges külsőt kölcsönöz. És a lábam sem olyan mint azé aki 5 éves kora óta aerobikra jár, és akkor még finoman fogalmaztam.
Sokan azt hiszik, hogy ha valaki sovány akkor minden jól áll rajta, pedig nem. Ahhoz kell egy fizikai adottság is, hogy olyanok legyenek az idomai, arányos legyen, stb.
Olyan jó azoknak akik ilyen alakkal születtek, hogy ha egy konyharuhát dobnak magukra akkor az is jól áll rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!