Ha valakinek magas láza van és kórházba kell menni akkor infúziót kap? Vagy mit?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:32
1/6 anonim válasza:
velem pont 2 hete tortent ez. 40 fokos lazam volt es semmitol nem ment le, hutofurdotol a lazcsillapitoig mindent kiprobaltam. kihivta a baratom a mentot es a korhazba a vervetel utan a kovetkezo az infuzio volt amit masfel napig kaptam. annyi ido alatt ment le a lazam teljesen. meg egy csomo szuri
2/6 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm...hát remélem nekem már feljebb nem megy a lázam...nem akarok kórházba menni a tűktől meg irtózom :S
2010. jún. 4. 14:46
3/6 anonim válasza:
algopirin szurit kaphatsz,vagy infúziót
5/6 anonim válasza:
Hát először is vért vesznek tőled, aztán elküldenek egy pár vizsgálatra, hogy kiderítsék mi okozza a magas lázat. Aztán kapsz egy branült, amire feltesznek infúziót, és kapsz lázcsillapítót is (intravénásan). Ha a laborban eltérést találnak (pl. a gyulladásos paramétereid emelkedettek) és a szakirányú vizsgálatok kiderítették hogy pontosan mi a baj, akkor megfelelő gyógyszeres terápiát, szükség esetén intravénás antibiotikumos kezelést kapsz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat...hála az égnek nem kell bemennem sikerült levinni a lázam :)
2010. jún. 4. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!