Derék becsipődés, orvos által flektor és ennyi?! Nem javul?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, aki flektoron kivül nem javasolt mást. Kérdeztem kell e reumotologia - válasz - ha akar menjen. 3napja történt - mèg kellemetlen a menés hosszútáv, plusz tornáztatom.!Tippek?2018. jan. 5. 07:02
1/5 anonim válasza:
a rossz testtartást kell kijavítani szabályos edzéssel
2/5 A kérdező kommentje:
Rajta leszek az ügyön! Csak addig is, h gyorsabban haladjak a gyógyulás felé:)
2018. jan. 5. 10:19
3/5 anonim válasza:
És akarsz menni? mert ha igen, visszaslattyogsz a háziorvoshoz és ezt közlöd vele, ugyanis a reumatológia beutalóköteles zsakrendelés.
amúgy elég lehet, én speciel most csak apranax gélt kaptam.
4/5 anonim válasza:
Ő nem látta szükségesnek. Ezért, ha el is mész akkor se lesz gyorsabb a gyógyulás, a derékfájás nem az az állatfajta ugyanis.
5/5 A kérdező kommentje:
No igen , tapasztalom, hogy nem pikk és pakk az egész. Köszönöm a válaszokat! Majd lassan jobb lesz. :)
2018. jan. 6. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!