Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáradt és demotivált vagyok...

Fáradt és demotivált vagyok mindenhez, mit tegyek?

Figyelt kérdés

minden nap eltervezem hogy oké ma miután hazaérek gimiből, leülök az asztalomhoz és minden órára készülök, szépen, időben mindennel megleszek, aztán edzek, olvasok vagy hobbiból nyelvet tanulok.

erre hazamegyek, és semmi. nem bírok leülni, nem bírom kinyitni a könyveimet és elkezdeni. már az is szerencse ha a nap folyamán legalább a házijaimmal elkészülök. és nincs energiám. nem tudom elmagyarázni jobban, nem bírok, szinte fizikailag fáj tennem ezeket a dolgokat. egész este végül akármi lazsálást csinálok, fekszek, ülök, beszélgetek, kutyákkal játszok. de ezeken kívül semmi energiám semmi fontoshoz. pedig még az edzéshez lenne is motivációm, de így sem tudok nekiállni, túl fáradt vagyok. a tanulás nagyon nehezen megy és sok kudarcom volt, talán ez is akadályoz, de pont hogy fel akarok lendülni és valamennyire ez a remény is motiválna de úgy tűnik mégsem eléggé, vagy nem tudom nagyon kimerültnek érzem magam egyfolytában. és frusztrált leszek és ilyen dühkitörésem lesz ha elő kell vennem valami tanulnivalót, és nincs energiám rá.

depressziós vagyok (pszichiáterhez lettem küldve egy pszichológustól ez ellen, de a szüleim nem engedtek gyógyszert). próbálok ebből is kitörni, de mint minden máshoz: túl lusta, motiválatlan vagy fáradt vagyok. valahogy az összes keveréke. nincs semmi szervi bajom, vérvételen is voltam semmi baj, kevesebb húst eszek, az alvással sokszor van problémám, sokszor semmit, vagy csak 2-3 órát tudok aludni, de amikor jól alszok is ugyanez a helyzet.

mit tegyek, van valami gyógynövény alapú akármi amivel tudom növelni az energiám? ami feldob és tenni akarok dolgokat és dolgozni meg tanulni? kérlek segítsetek ez már az őrületbe kerget

18/L

2018. jan. 4. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Vitaminok, magne b6 és feküdj le hamarabb, aludj többet, vagy amikor hazaérsz, próbálj meg aludni egy órát.

Én is így voltam, de nekem a hozzáállásommal volt baj. Hazajöttem munkából, tudat alatt ott volt, hogy dolgoztam, most fáradtnak kell lennem és úristen, nincs is időm semmire.

2018. jan. 4. 22:03
 2/2 anonim válasza:
Nemrég pont ugyanez történt velem is ugyanúgy kiirtam ide egy kérdést mint te...a válaszólók kedvesek voltak próbáltak segíteni de nem ment. Nem akartam sose gyogyszerhez fordulni mert ennek is rengeteg mellékhatása van. Természetes uton kell átvészelned ezt az időszakot. Igen időszakot mert el fog mulni idővel. Számomra a problémám forrása az egyedül lét volt. Sajnos nekem nincs házi állatom de ha neked van akkor tőle meríthetsz szeretetet és motívációt. Vidd ki sétáltatni ha esetleg kutyád van ha nem magadért akkor tedd meg érte. Ha jóban vagy a szüleidell vagy rokonaidal, testvéreidel akkor beszélgess velük nyílj meg mond el a problémád mert ez is megkönyebbülést ad. Nekem van egy unokatesőm akivel eggyütt nöttünk fel nekem ő volt az aki segített. Tudom mondani könnyü tapasztaltam. De nekem is az idő segített. Történni fog veled is valami jó és az lessz a kezdete mindennek. Mert tovább szeretnél majd küzdeni mert szeretnéd újra érezni azt az érzést.töltsel az ismerőseiddel több időt tegyél olyan dolgokat ami boldoggá tesz :) ha szeretnél akkor nyugodtan beszélgethetünk priviben mint bajtársak :)
2018. jan. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!