Fáradt és demotivált vagyok mindenhez, mit tegyek?
minden nap eltervezem hogy oké ma miután hazaérek gimiből, leülök az asztalomhoz és minden órára készülök, szépen, időben mindennel megleszek, aztán edzek, olvasok vagy hobbiból nyelvet tanulok.
erre hazamegyek, és semmi. nem bírok leülni, nem bírom kinyitni a könyveimet és elkezdeni. már az is szerencse ha a nap folyamán legalább a házijaimmal elkészülök. és nincs energiám. nem tudom elmagyarázni jobban, nem bírok, szinte fizikailag fáj tennem ezeket a dolgokat. egész este végül akármi lazsálást csinálok, fekszek, ülök, beszélgetek, kutyákkal játszok. de ezeken kívül semmi energiám semmi fontoshoz. pedig még az edzéshez lenne is motivációm, de így sem tudok nekiállni, túl fáradt vagyok. a tanulás nagyon nehezen megy és sok kudarcom volt, talán ez is akadályoz, de pont hogy fel akarok lendülni és valamennyire ez a remény is motiválna de úgy tűnik mégsem eléggé, vagy nem tudom nagyon kimerültnek érzem magam egyfolytában. és frusztrált leszek és ilyen dühkitörésem lesz ha elő kell vennem valami tanulnivalót, és nincs energiám rá.
depressziós vagyok (pszichiáterhez lettem küldve egy pszichológustól ez ellen, de a szüleim nem engedtek gyógyszert). próbálok ebből is kitörni, de mint minden máshoz: túl lusta, motiválatlan vagy fáradt vagyok. valahogy az összes keveréke. nincs semmi szervi bajom, vérvételen is voltam semmi baj, kevesebb húst eszek, az alvással sokszor van problémám, sokszor semmit, vagy csak 2-3 órát tudok aludni, de amikor jól alszok is ugyanez a helyzet.
mit tegyek, van valami gyógynövény alapú akármi amivel tudom növelni az energiám? ami feldob és tenni akarok dolgokat és dolgozni meg tanulni? kérlek segítsetek ez már az őrületbe kerget
18/L
Vitaminok, magne b6 és feküdj le hamarabb, aludj többet, vagy amikor hazaérsz, próbálj meg aludni egy órát.
Én is így voltam, de nekem a hozzáállásommal volt baj. Hazajöttem munkából, tudat alatt ott volt, hogy dolgoztam, most fáradtnak kell lennem és úristen, nincs is időm semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!