Mi ennek a készítménynek a neve?
igen Nutridrink-et láttam olyat adtak a szobatársamnak, hát igen nem nagyon tudott enni mert nagy fájdalmai voltak:(
tüdőgondozóba voltam ez elején nem is értettem hogy hogy hogy berakták őt a szobába mert neki a csípője fájt nem tudott lábra állni de utána mondták hogy tüdő rákja volt és áttétes lett tehát a csontját támadta meg és mivel előtte az én orvosom kezelte ezért hozzá jött és beállították neki a fájdalom csillapítókat meg tapaszokat és ő azért kapott ilyeneket mert nem nagyon volt már étvágya sem :(
de látom nem lehet vény nélkül kapni de akkor megkérdezem az orvosomat nekem jobban azért kellene mert gyenge az immunrendszerem:( már nem szedek semmilyen gyógyszert és szeptemberi g suli kezdésig szeretném magamat megerősíteni :) ha van valami ötletetek milyen immunerősítőket ismertek írjátok meg! köszönöm!
A Nutridrink nem arra van, amire te akarod használni, neked inkább multivitaminok kellenének.
Amúgy abban a 2dl-ben 300 kalória van, ezért adják azoknak, akik amúgy szinte semmit nem tudnak enni... Ha te normális étkezés mellett innád, elég hamar elhíznál.
Nem immunerőstő ez hanem roboláló, ha daganatos vagy akkor meg külön árthat, ha amúgy tudsz normálisan enni, mivel van benne B12 vitamin ami serkentőleg hat a daganatokra.
Nekem akkor adták amikor sok napja nem tudtam semmit enni.
Ha kemót vagy sugarat kapsz, normális, hogy gyenge az immunrendszered, erősen immunszupresszívek ezek a kezelések sajnos. Ha kemót kapsz az antioxidánsokat addig kerüld, mert csökkentheti a kemó hatóanyagát sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!