Folyamatosan csak harag van bennem?
Figyelt kérdés
Folyamatosan feszült is vagyok és nem tudom kontrollálni. Nem tudom hogy nyugodhatnék le, már elég sok módszert kipróbáltam, szinte mindent, egyedül a gyógyszeres kezelést nem. Nem akarok ilyen lenni. Nem akarok folyamatosan feszült lenni.2018. jan. 3. 00:09
1/6 anonim válasza:
Vállmasszírozása média pletyka kizárása , pörgető élelmek kávé , fehérje , cukor kizárása .Aztán rá kell keresni i a lelki háttere . Sajnos beidegződik bármi pl káromkodás cigizés és automatikus lesz mint a szokások .
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj, ha indiszkrét vagyok, de élsz szexuális életet?
Én sokáig egy igazi méregzsák voltam, aztán mióta a barátom hetente néhányszor helyretesz, azóta nem nagyon mérgelődöm semmin.
3/6 A kérdező kommentje:
1# Sajnos a káromkodás is folyamatos, hiába próbálom vissza tartani nem megy. Egyszerűen csak kijön, nem kiabálva rendes normális hangnemben, de valamikor csak orditanék és semmi mást nem csinálnék.
2# Igen élek, ebben nincs semmi indiszkrét. Van hogy kevesebb, van hogy többet.
2018. jan. 3. 00:40
4/6 anonim válasza:
Próbáltad a jógát, vagy a reikit is?
5/6 anonim válasza:
Feszültség esetén légzésgyakorlattal tudod kordában tartani az indulataidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!