Mire utal a magas TSH és T3 szint?
Pajzsmirigy alulmüködésre.
De ez még nem is magas.
A kislanyomnak a tsh határérték felett volt (5,1) és mégis azt mondták hogy ez még nem vészes
Köszi a választ!
Sajnos túl magas, mert kisbabát szeretnék, és azt mondta a nőgyógyász, hogy így, h nem sikerül levinni, nem lehet, mert nagy valószínűséggel elvetélnék :(
Én is pajzsmirigy-alulműködésre gondoltam, de voltam endokrinológusnál, és kiderült, hogy alulműködésnél a TSH magas, a T3 és a T4 viszont alacsony lenne. A túlműködésnek sem ilyenek a tünetei. Azt mondta, hogy ezek teljesen ellentmondásos értékek, és nem is tudta megmondani, hogy miről lehet szó. Bár sajnos elég nemtörődöm volt, így most nem kezelnek, de ha nem viszik le az értéket, akkor nem lehet gyermekem. :(
Azért tettem fel itt a kérdést, mert hátha van valaki, akinek ugyanilyen lett az eredménye, és tudna segíteni vagy tanácsot adni, hogy mit tehetnék.
Arra is gondoltam, hogy elmegyek egy magánorvoshoz, talán ő foglalkozna is a dologgal, sajnos az a tapasztalatom, hogy csak akkor vizsgálnak ki rendesen, ha fizetsz érte.
Ja értem! Akkor a te eseted más!
Én is magánban voltam a kislányommal.érdemes felkeresni mert nem ráznak le rögtön.
Igen, ott biztos nem ráznak le, ha már méregdrága. :)
Remélem, tudják majd kezelni ezt :)
Majd vigyél magaddal minden leletedet!
Biztos tudnak segitseget vagy tanácsot adni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!