Pattanások eltüntetése olcsón és fájdalommentesen? SOS
Figyelt kérdés
13éves lány vagyok és sajnos van átlagosan 5-10 pattanás az arcomon és irtózatosan idegesít. Kozmetikusnál már voltam, de semmi változás nem volt. Drága "szuperkezelésekre" nem akarok és tudok járni... valami hatékony de fájdalommentes megoldást keresek, mert amikor tükörbe nézek, nem ugyanaz a személy néz rám vissza mint 1 évvel ezelőtt. Tudom hogy a korrektor es az alapozó csak ideiglenes megoldás, de nagyon irritál a tükörképem és az hogy mások megkérdezhetik, miért ilyen az arcom.... így hát korrektor napi 6 órát van rajtam kb, alapozó meg akkor hogyha különlegesebb alkalom van pl karácsony szilveszter találkozó nyaralás. Tudom hogy ez nem segít eltüntetni sőt de nem bírom elviselni magam enélkül. Ha tudtok valami olcso es fájdalommentes megoldást, krémet tonikot vagy valamit kérlek segítsetek! Nem szeretném hogy sokáig ilyen maradjon az arcom mert nagyon csúnyán am érzem magam és emiatt szomorú vagyok.... köszönök minden segitseget!!2017. dec. 31. 19:57
1/5 anonim válasza:
Arctisztításra szaliciles-alkoholos arcvizet kell használni, vizes arcmosásnál nem szabad törülközővel megtörölni az arcot, mert az csak szétkeni a baktériumokat, hagyni kell magától megszáradni, vagy papirtörülközővel kell leitatni a vizet.
2/5 anonim válasza:
Bioptron lámpa, /más néven is létezik/ lágy lézer kezelés kellene pattanások ellen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2017. dec. 31. 20:22
4/5 anonim válasza:
Az én iszonyatosan sebes, pattanásos és mitesszeres arcomon a D vitamin szedése és a Zineryt segített. De nagyon fontos, hogy ne piszkáld a pattanásokat, mert magadnak úgysem tudod kinyomni.
Egyébként a Zinerytet nagyon ajánlom, én ugyan 17 éves vagyok, és már 4 éve folyamatosan nyomkodtam meg kapartam az arcom, foltos is maradt sok helyen, de nagyon sokat segített, és már 2 hét után látható volt a változás.
5/5 anonim válasza:
Az előző válaszoló tanácsai mellett minden nap reggel és este mosd meg az arcod szappannal (nem tusfürdővel), és napközben használj arctisztító tonikot. Mindkettő csökkenti a faggyút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!