Szerintetek elmenjek? Ti elmennétek ilyen állapotban?
Sziasztok! Hívtak szilveszteri buliba, el is szeretnék menni nagyon, viszont ebéd óta nagyon rosszul vagyok, 2x hánytam is, még mindig émelygek és fáj a fejem. Valószínűleg a lencsefőzelék amit ettem, nem bírja az epém, vagy pedig valami vírust kaptam el. Reggel torokfájásra ébredtem. Már vettem be 2 szem Bilagitet a gyomorpanaszokra, 2 szem Algophyrint a fejfájásra, Mezymet is, de még mindig nem vagyok jobban. :( Nagyon fáradtnak is érzem magam, legszívesebben átaludnám magam az újévbe.
De a barátomnak aki elhívott, megígértem hogy mindenképpen megyek, de nem vagyok biztos hogy addigra (kb. 9 óra) jobban leszek. Csak akkor meg egyedül tölteném a szilvesztert, mert szüleim sem lesznek itthon. Bár ha maradnék, úgyis elaludnék, szóval mindegy...
Meg egyáltalán lehet ilyenkor inni alkoholt, erre a sok gyógyszerre amit bevettem? Nem tudom mit csináljak, szívem szerint elmennék, meg is ígértem, de a testem mást diktál... :(
Szilveszter...
Mit kell ezen ünnepelni, naptártechnikai dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!