Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kell minden este böfögnö...

Miért kell minden este böfögnöm? Illetve miért érezhetem azt hogy beszorult a gyomromba a levegő?

Figyelt kérdés

Már három napja hogy nehezen alszom el amiért "beszorul a levegő a gyomromba". Böfögnöm kell. Aztán órákat forgolódom mire talán sikerül böfögnöm. De nem mindig van emiatt. Próbálkoztam szénsavas dolgokkal de nem nagyon vált be . Ez mitől lehet? Tudnátok segíteni hogy az mitől lehet és mit lehet ilyenkor csinálni?

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. dec. 30. 20:47
 1/4 A kérdező kommentje:

És bocsi azt elfelejtettem odairni hogy nem rég múlt el a "köhögös betegségem" tehát szarazan köhögtem.

13/l

2017. dec. 30. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sok a savad savlekötőket nem kell szedned? az is csinál ám ilyet!! milyen köptetőt szedtél? De alapon is termelhet.. minél jobban nem alszol annál idegesebb leszel és persze hogy sok lesz..lehet pszichés nálad.

VAgy túl sok levegőt nyelsz. Nem guppi vagy ugye?:P

a szénsavas nem jó a szódabikarbóna viszont savlekötő!

De ne szokj rá ha nem múlik utána kéne járni egyszerű vizsgálattal "próbareggeli" meg lehet állapítani..!! /vizeletből/ Jobbulást!

2017. dec. 30. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyomorsav-túltengés. Ne igyál szénsavasat, azzal rontasz a helyzeten.
2017. dec. 30. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap egész nap nem ittam szénsavasat. Este vettem be savlekötőt egy kicsit jobb volt. Remélem el fog múlni.
2017. dec. 31. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!