Sok ember mitől olyan csúnyán anyajegyes?
Figyelt kérdés
Tele van fekete pöttyel. Lehet, hogy csak az én fóbiám, de egyszerűen irtózom a látványtól, másfelé próbálok nézni.2017. dec. 25. 13:41
1/7 anonim válasza:
Vannak olyan elméletek hogy már az anyaméhben is lelki okai lehetnek. A saját meggyőződésem és tapasztalatom is az hogy a lelki okok és a bőrbetegségek közt szoros kapcsolat van. Manapság az ország lakossága nem él éppen kiegyensúlyozott életet.
Anyajegy, májfolt, szeplő és melanóma (biologika, ujmedicina)
2/7 anonim válasza:
"Vannak olyan elméletek hogy már az anyaméhben is lelki okai lehetnek. "
Szerintem ez ilyen ezo tv-s távgyógyító kuruzslás kategória. :D
3/7 anonim válasza:
Hújaj, ha te abból amit írtam, ilyen következtetésre jutottál, hogy én terrorizálni akarnám a várandós feleségem, akkor nálad tényleg nagyon súlyos bajok vannak a fejbe. Pszichiátriai eset.
4/7 anonim válasza:
Például ha hirtelen megjelenik előtted egy nagy barnamedve, akkor annak látványa, mint lelki élmény ugye nem képes a testedben hirtelen egy hatalmas adrenalin mennyiséget termelni? Ez csak ezotéria? Elmaterializálódott világunk szerint csak az képes ha a medve fizikailag hozzád is ér, például ha a fejed már a szájában van. Akkor meg a lelki terror például rákot sem képes okozni? Akkor a nővérem miért lett gyomorrákos a zsarnok ura mellett? És miért gyógyult meg műtét nélkül miután az urát úgy kirúgta az életéből mint macskát kakilni? És még sorolhatnám reggelig a további példákat.
6/7 anonim válasza:
nem figyelnek oda a megfelelo fenyvedelemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!