Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szemüveg alatti részen...

A szemüveg alatti részen furcsa a bőröm. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Már több éve szemüveget hordok, eddig is ilyen volt, de nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, és most jött az ötlet, hogy megkérdezzem.

Az orromon, ahol a szemüveg orrpárnája érintkezik a bőrömmel, mintha apró kis bogyók lennének, mint a kopasztott csirke bőre, csak sokkal apróbb és sűrűbb. Én azt gondoltam, hogy mivel egész nap rajtam van, ezért nem kap elég levegőt. Csak ezzel a feltételezéssel az a probléma, hogy egy sávban a szemem alatt is ilyen, pedig ott teljesen szabad. Minuszos szemüvegem van ha ez számít. Nem fáj, nincs semmi baja, csak egy észrevétel. Remélem valaki tud magyarázatot adni :)

2017. dec. 23. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Faggyút tartalmazó gríz,vagyis milia
2017. dec. 24. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!