Beszorult a levegő a lapockámba. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kézenállásnál sztem rosszul vettem a levegőt és most beszorult oda a lapockám(hoz, alá vagy nemtudom)xd de ha a vállamat vagy a kezemet mozgatom akkor is fáj(csak a jobb oldalon)2017. dec. 18. 15:31
1/5 anonim válasza:
Emeld fel a két kezed és tartsd úgy kb. 2-3 percig
2/5 anonim válasza:
A levegő a lapockád alá??? Mii??? :DD
Ne haragudj, de nekem egyetemi szintű anatómia ismereteim vannak és nevetséges, amit írsz.
Vsz. valamelyik ideg irritációja okozhatja a fájdalmat, vagy húzódás.
3/5 anonim válasza:
Nem a levegőt vetted rosszul, hanem valamelyik két csigolya közti porckorongnál történt kiboltosulás, ami nyomja a csigolyák közül kilépő valamelyik ideget, ami pedig izomöszehúzódást okoz. Gerincnyújtó pad (denevérpad, vagy súlyfürdő ill.kalmopirin vagy ibuprofen tabletta (mert valami kis vírusfertőzés is hozzájárulhatott)..
4/5 anonim válasza:
A levegő nem igazán tud sehová "beszorulni", bár lehet olyan érzésed. :) Valószínűleg meghúztad egy izmodat a lapockád alatt, vagy környékén, kézenállásnál ez nem olyan meglepő. Próbáld óvatosan nyújtani, esetleg kérj meg valakit, hogy masszírozza ki! Ha nagyon gáz, akkor sportkrém, flectortapasz vagy ilyesmi is jól jöhet.
5/5 anonim válasza:
keress egy rudat vagy valamit amin tudsz lógni. fogd meg két kezeddel és lógasd a tested óvatosan mozgasd a levegőben a törzsed jobra balra, így visszacsúszik a porckorong
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!