Mi lehet a gond, mennyi idő múlva érdemes felkeresni valakit?
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok túl képzett az egészségügy területén így bocsánat a konyhanyelvért. Kb 2 napja fáj a nyakam a hátsó részen, de pontosan nem tudom megmondani, hogy hol, mert egy egész nagy területen érzem a fájdalmat. Ilyet eddig egyszer éreztem életem során, kb 1.5 éve amikor sok műszaki rajzot kellett készítenem és akár folyamatosan órákat hajoltam a lap fölött, hogy átlássam az egészet és pontos legyen (rajzgép hiányában, a konyhaasztalon rajzoltam). Hetekig fájt a nyakam, de csak az első 2-3 napban volt nehezen elviselhető a fájdalom. Most hasonlóan érzem magam, viszont érzek egy olyan mellék tünetet, hogy zsibbad a karom, a bicepszszem körül (a már említett esetnél ilyen nem volt). Hol a bal, hol a jobb néha mindkettő. Gondolom ez valamilyen gerinc túlerőltetés lehetett megint, ha létezik ilyen szó, de rettenetesen kellemetlen. Remélem nem valami komoly és életre szóló probléma ez most.... Ha nem múlik el mit csináljak, vagy mit tehetek addig is, hogy jobb legyen?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!