Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem ismeri szinte senki...

Miért nem ismeri szinte senki a P11-4 petides oldatot a fogászatban?

Figyelt kérdés

Pesten van, de a közelemben nincs olyan fogász, fogorvos aki ismerné-

Peptides oldat visszafordítja a fog szuvasodását.

Olyan folyadék,mely zselé állagura válik a fogakon és a fogak természetes regenerációját indítja el. Pesten van, a barátnöm mondta, h volt neki ilyenje,de nem akar elvinni magával. Azt mondta h biztos van itt nálam is olyan fogorvos akinél van ilyen cucc. De sajnos nincs. Máskor is kérdeztem,de csak a fog- témában, és nem kaptam választ. Remélem h ha itt az egyéb kérdésekre írok egészség kategoriában, akkor majd ír valaki-valamit. Pl. igen van ilyen már én is voltam.- na meg érdekelne h csak Pesten van vagy máshol is.

Köszi ha válaszolsz.

2017. dec. 13. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel!

<3

2017. dec. 13. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy kapható fogászati kellékes boltban és otthon alkalmazható?

2 ilyen termék van forgalomban, az ELMEX gél és a Tooth Mousse. Ezeket lehet is kapni boltban.

2017. dec. 13. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:
ezek a termékek csak megelözésre valok. nem serkentik regeneráciora a szuvas, sértett fogakat.
2017. dec. 14. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

De igen, kifejezetten arra valók.

De nem válaszoltál arra, amit kérdeztem.

2017. dec. 14. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tom. eddig külföldit láéttam. és ezek a termékek valoban csak megelözésre valók. elolvastam és utánna kérdeztem egy fogorvostól.
2017. dec. 15. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Még mindig nem válaszoltál.

Nem lehet, hogy kapható fogászati kellékes boltban és otthon alkalmazható?

2017. dec. 15. 20:57
 7/8 A kérdező kommentje:
de válaszoltam. nem, lehet ilyesmit kapni te is megnézheted. otthon használatos csak a megelözésre van mint egy fogkrém. de legtöbbször az ilyenek csak az íny regenerációját segítik vagyis legfinkább csak kímélik.
2017. dec. 17. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
de elolvashatnád az elmexgél és azt a toot maus vackon is az van írva h megelözésre és a fog védelmére. nincs az írva h visszafordítja a szuvasodást vagy h regenerálja a fogakat. olvassd el jobban és azt is h mi az a P11-4 peptides oldat. vagyis nem lehet otthon semmiféle mód a szuvasodás visszafordítására csak ez a peptides oldat mely nagyon ugy látszik h magyarországon - a lepratelepen sehol sincs. külföldön van. csak ez a barátnöm állítja h pesten is van. szomnorú a tény.
2017. dec. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!