Mielőtt a barátotokkal lennétek megnézitek, hogy a bugyiban minden rendben van-e?
Figyelt kérdés
Ma úgy jártam, hogy mikor a barátommal komolyra fordult a dolog, a fehérneműm csíkos volt. Végül abba hagytuk. Nagyon kínosnak éreztem.
Igaz a suliból jöttem, de mikor utoljára vécén voltam még minden rendben volt. 17L
2017. dec. 13. 13:53
11/12 anonim válasza:
Nem nézem meg, mert megtanultam normálisan! tisztálkodni szarás után, és nem marad olyan a bugyim.
Izgalmi nedv persze, lehet benne, de az aztán úgyis mosás, szóval mindegy, mensikor meg van nálam pótbugyi, meg akkor nem szexelünk rendesen.
12/12 anonim válasza:
Elég kínos! 17 évesen már tudni kell rendesen megtörülni a fenekedet. Van már nedves törlő is, ha már napközben nem otthon WC-zel. A tisztasági betétet is feltalálták már. Igénytelen vagy! Te neked nem lelombozó a barátod vonalkódos , jaffafoltos gatyája? Na látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!