Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Algopyrin érzékeny vagyok,...

Algopyrin érzékeny vagyok, vehetek be Flector port?

Figyelt kérdés
Fáj a fogam, advil ultra fortét vettem be, picit jobb. Nem merem a Flectort, félek, hogy esetleg attól is kijön valami allergiás reakció. Cataflam van még kéznél.

2017. dec. 12. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is érzékeny vagyok algopiryn,kalmopiryn,qualerin de flectortól nem volt bajom. Bár Xilox sokkal jobb :)
2017. dec. 12. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nagyon parázok ezektől...Az Advilt is úgy mertem bevenni, hogy meg kérdeztem a házidokit, meg a gyógyszerészt is többször. Nyilván este 11 előtt nem sokkal a telefonos segítség nem játszik :D
2017. dec. 12. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

De miért ennyire rosszul vagy tőle? Nekem csak hányinger,émelygés,rossz közérzet lesz ezektől, de szülés után pl szartam rá tonna számra ettem az algopirynt hiába voltam szarul tőle, nem volt más a kórházba :D

Nálad mi van hogy ennyire félsz?

2017. dec. 12. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem a nyakam dagad fel tőle, meg bevizesedik az arcom és a végtagjaim. Szóval komplett allergiás roham lesz belőle, ha bármi olyat veszek be ami tartalmaz olyat ami az Algopyrinben van...Méhcsípéstől csak picit vagyok rosszul pl, de ez az Algopyrin nagyon para :S
2017. dec. 12. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizol-nátrium. Mielőtt bevennél egy gyógyszert, nézd meg a hatóanyagát mondjuk a hazipatika.com-on. Az Advil ibuprofent tartalmaz, a Flector pedig diclofenacot. Ezek mind NSAID-ek, nem-szteroid gyulladáscsökkentők. Tudnod kell, hogy melyikre vagy allergiás, és melyikre nem.
2017. dec. 12. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!