Miért nem tudok gyászolni?
Figyelt kérdés
Nemrég meghalt az egyik családtagom és az agyam egyszerűen nem fogja ezt fel, csak egész nap erre gondolok. Valakinek van valami javaslata?2017. dec. 11. 23:44
1/2 anonim válasza:
"agyam egyszerűen nem fogja ezt fel" Ezért. Majd hamarosan felfogja, és akkor jönni fog a gyász. Amikor nekem fiatalon meghalt a feleségem, nem is sírtam. Intéztem a temetést, hivatalos ügyeket, sőt vígasztaltam az összes rokont. Olyan szinten nem fogtam fel a dolgot, hogy párszor még fel is akartam hívni, hogy melyik papírját hol találom. Aztán egyszer csak jött a felismerés, elkezdtem sírni, és egy évig abba sem tudtam hagyni.
2/2 anonim válasza:
Még a tagadás fázisában vagy. Kell idő, amíg tudatosul benned, elfogadod, hogy ez a helyzet és csak ezután fogsz sírni, de akkor kegyetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!