Mi a fenét csináljak, ha nem tudok aludni 3 napja? 17/f
Fáradt vagyok mint a kutya, de ha lefekszem nem tudok elaludni. Most is fekszem az ágyban, és a tv2-n az xxx-et nézem :D Hiába próbálok aludni, nem megy. Délutän aludtam 2 órát. A szemeim már vörösek mintha be volnák tépve 😂
Szerintetek mit csináljak hogy elaludjak?
Olvass egy dögunalmas könyvet, de addig, amíg ki nem esik a kezedből. Holnap napközben sportolj, fáraszd le magad, de ne aludj délután. Este meg ne akció filmet nézz, hanem valami nyugis természetfilmet, vagy hallgass relax zenét.
Én egyszer 6 napig nem aludtam. A 3. napon már nem bírtam sakkozni, a 6.-on meg már beszélni se. Amúgy a világrekord ébren 11 nap. Szóval 1-2 nap nem alvástól még nem kell kétségbe esni.
Ne tévézz, ne gépezz, ne olvass, az mind ébren tart.
Mi az oka? Mi történt, amiért nem tudsz aludni?
Szüleid vannak?
Mondjuk adhatnának valami gyógyszert. Altatót, nyugtató.
Holnap feltétlen orvos, mert vagy kiborulsz idegileg, és a pszichiátrián végzed, vagy összeomlik a szervezeted, ha ez tovább tart.
Természetes altató a kamillatea, vagy a citromfűtea, a levendulaolaj párologtató. Hallgass tengerzúgást valahonnan netről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!