Vagdosom a kezem. Hogyan takarjam el ugyesebben?
Észrevette az of. a vágásokat a vállamon...
mondta hogy vegyem le a kabátom mert nem illik abban ülni órán főleg ilyen melegben (ezzel tisztában vagyok) de a rövidujjú polo ujja alol kicsit kilátszódtak a sebek. Megkérdezte mit csináltam, mondtam hogy csak beakadtam a keritesbe (nem jutott jobb eszembe) es lejjebb huztam a polom. Latta hogy a masik oldalon is vannak, kérdezte hogy és egyszerre mind két oldalon? Ráadásul ilyen egyenes csíkokban? Mondtam hogy hát igen béna voltam...
Mondta hogy na jolvan ezt még megbeszéljük négyszemközt (utolso ora volt es kicsongettek epp)
Mire szàmithatok?
Illetve hogyan takarjam el a combomon es a vallamon oket?(foleg tesi elott oltozeskor problema)
Először is, ne vágd ennyi helyen magad! Én is csinálom, ám egy ideje visszafogottan, mértékkel, a tenyeremen belül, legtöbbször az ujjaimat célzom be, ha nagyon másra vágyok a hasam vagy alkakarom olyan enyhe vágásokkal amik nem maradnak meg.
Tudom ha azt mondanám gyáltalán ne végd magad az nem segítene semmit, de kérlek akkor ésszel csináld! Nem takargathatod örökké őket! Hogy fogsz így strandolni? Lefekdüni a barátoddal? Egyenlőre vegyél fel hosszú nadrágot és pólót, és talán hagyd hogy sergítsen az ofőd. Ha végképp nem akarod, hogy beleszóljon, akkor tedd azt amit eddig, tagadd.
Öltözéskor öltözhetsz a mosdóban, vagy ha ülve öltözöl akkor az nem ad akkora rálátást a combjaidra, ha egy pulcsi alatt veszed át a pólót akkor nem kell látniuk a felsőtestedet sem. Kérlek hagyd hogy egy kicsit begyógyuljanak leglábbb a sebeid, amennyiben nem több éves hegekről van szó! Hány éves vagy amúgy?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy képes vagyok abbahagyni... számalmas, 0 akaraterejű ember vagyok
16 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!