Frontérzékenység hatására bevérezhet a szem?
2-3 éve érzem úgy, hogy nagyon érzékeny vagyok a frontokra. Iszonyatos sokszor. Kettősfrontokat is megérzem. A tegnapi nap kettős volt, azt olvastam, hogy a mai napon is kettősfront várható.
Tegnap este lefeküdtem az ágyra netezni a tableten és felkelés után a tükörbe nézve észrevettem, hogy a jobb szemem fehérjében elpattanhatott egy ér... vagy több is, nem tudom. A fejem fájt is, vettem be gyógyszert meg enyhe nyugtatót is, mert ideges lettem. Ki is állt a fájás, de most a másik oldalon érzek tompa fájást és a szemfehérjén kicsit csúnyább a bevérzés. Hányingerem is van enyhén, meg szédültem/szédülök. A vérnyomásom alacsony volt méréskor. Elég vizet is ittam tegnap. A cukromat nem tudom megmérni, mert a tesztcsík elfogyott-tudtommal nem vagyok cukros, bár túlsúlyos vagyok. A fogyókúrát halogatom, pedig muszáj lesz fogyni, mert ez most megijesztett.
Szóval fronttól lehetséges a szem bevérzése? Hétfőn el akarok menni a háziorvoshoz kérni beutalót vérvételre, hogy a cukromat és egyebet megnézessem.
Köszönöm a válaszokat!
Vagy vírus lenne? Nagyon idegesít. Lehet emiatt is van hányingerem, hogy félek.
26 éves nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!