S. O. S miért fáj ennyire a térdem valami mintha "kiugrana" a helyéről?
Kisebb koromban kosaraztam majdnem 5 évet. A térdeim viszont egy idő után nagyon fájtak és ez edzés közben jött elő. Ugrásnál pl úgy éreztem,hogy valami roppan a térdemben és utána nem ugrik vissza a helyére "valami". Ez elképesztően FÁJT. Azthittem meghalok,annyira elviselhetetlennek éreztem és akkorát roppant mindig,mintha rá vágtak volna valami nehéz eszközt a térdkalácsomra. Emiatt abbahagytam a sportot. Mentem a dokihoz aki azt mondta gyengék a szalagok és a későbbiekben talán műtétre is sor kerülhet. Ennyit mondtak akkor.
Utána nem volt gond. Most költöztem panelba. A negyedik emeleten vagyok. Lift nem jó! Lépcsőzök fel alá! Minden nap. A kutyàmat kb 6-7x leviszem egy nap pisilni,mert a kutya pelust nem használja. Nagyon fáj a térdem. Ropog,olyan mintha valami a térdemben elmozdulna,kicsit kiugrana egy csont a helyéről és az "nem ugrik vissza a helyére". Folyamatosan érzem ezt a fájdalmat. Minden lépcsőfok küzdelem és bele hasít a térdembe a fájdalom. Most már kb a sima séta is kellemetlen. És annyira rohamosan és gyorsan történt ez,hogy 4 nap alatt jutottam idáig. Jelenleg is fáj a térdem. Már nem is kell megmozdulnom. Érzem,hogy olyan mintha valami nem mozdulna a helyére. És ha megmozgatom a lábaimat nyomom a térdemet a kezemmel akkor FÁJ és nyomom a "nem tudom mit" ami mintha kezdene vissza ugrani a helyére, de ez NAAGYON FÁJ!!!! Leizzadok,lever a víz! ;(
Most menjek el megint dokihoz? Mind a két térdemmel ez a baj!! Néha ez néha a másik fáj jobban. Elegem van ebből! Így dolgozni is nehezen tudok ;( Ma nem kell mennem,szerencsémre. De hogy ezután hogy lesz. Meglátom azt a sok lépcsőt és kivagyok tőle :(
Mit tegyek? Mi lehet egyáltalán a baj?
20/L
Mnj el orvoshoz, lehet kiugrott. Vagy készül.
Nekem is volt ilyen, de azóta (16 éve) random rám jön, elég rosszul lépnem.
Még jó, hogy az Alpok mellett élünk, még véletlenül sem tudok síelni vagy felfelé túrázni :D Tiszta ciki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!