Mi a véleményetek a roacuttanról (10mg)?
Ismerősömnek nagyon használt. Fényérzékennyé tesz, jó, ha most kezded, nyáron nehezebb. Hosszabb kezelés, nem tudom, mennyi ideig tart pontosan. Fényvédő krém kell.
Iszonyúan szárít, a srácnál mindig volt zsíros krém és szőlőzsír.
Ha bőrgyógyász javasolja, vágj bele, megéri!
Nem emlékszem pontosan, de olyan fél év lehetett. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy kis dózissal nem érdemes csinálni, mert nagyobb eséllyel térnek vissza utána a pattanások. Vagy 40, vagy 60 mg-ot szedtem naponta, erre sem emlékszem. Brutális fél év volt, de megérte.
A javasolt napi dózis 0.5-1 mg/kg a testsúlyoddal szorozva. A 10 mg nagyon kevés.
Szia! Én az Inertát(kb ugyanolyan, mint a roacuttan) kezdtem el szedni, még októberben. Az elején én is 10 mg-ossal kezdtem, mostmár 20mg-osnál tartok. Nekem félévig kell csinálnom ezt a kúrát.
2 hónap alatt rengeteget javult az arcom, megéri elkezdeni. Mondjuk valóban nagyon szárít. Folyton hidratálnom kell krémekkel, és a számat is kenegetem 2 óránként. Tegnap egy kicsit kisütött a nap, háát mondhatni, megpirultam. Nagyon fényérzékeny ilyenkor a bőr.-.
Na mindegy.xd
A lényeg hogy hatott egy hónap alatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!