Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a roacuttanr...

Mi a véleményetek a roacuttanról (10mg)?

Figyelt kérdés
Aki szedte annak hatott? Mennyi idő alatt?

2017. dec. 5. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősömnek nagyon használt. Fényérzékennyé tesz, jó, ha most kezded, nyáron nehezebb. Hosszabb kezelés, nem tudom, mennyi ideig tart pontosan. Fényvédő krém kell.

Iszonyúan szárít, a srácnál mindig volt zsíros krém és szőlőzsír.

Ha bőrgyógyász javasolja, vágj bele, megéri!

2017. dec. 5. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Működik. Továbbmegyek, csak ez működik. Valóban borzasztóan szárít, és nekem a szám egyik sarka is felrepedt tőle, és nem gyógyult be amíg abba nem hagytam. De a pattanásaim örökre eltűntek. És tényleg télen kell csinálni, kezdd el mielőbb.
2017. dec. 5. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. És te mennyi ideig szedted?
2017. dec. 6. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem pontosan, de olyan fél év lehetett. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy kis dózissal nem érdemes csinálni, mert nagyobb eséllyel térnek vissza utána a pattanások. Vagy 40, vagy 60 mg-ot szedtem naponta, erre sem emlékszem. Brutális fél év volt, de megérte.

A javasolt napi dózis 0.5-1 mg/kg a testsúlyoddal szorozva. A 10 mg nagyon kevés.

2017. dec. 7. 08:22
 5/6 anonim válasza:
80%

Szia! Én az Inertát(kb ugyanolyan, mint a roacuttan) kezdtem el szedni, még októberben. Az elején én is 10 mg-ossal kezdtem, mostmár 20mg-osnál tartok. Nekem félévig kell csinálnom ezt a kúrát.

2 hónap alatt rengeteget javult az arcom, megéri elkezdeni. Mondjuk valóban nagyon szárít. Folyton hidratálnom kell krémekkel, és a számat is kenegetem 2 óránként. Tegnap egy kicsit kisütött a nap, háát mondhatni, megpirultam. Nagyon fényérzékeny ilyenkor a bőr.-.

Na mindegy.xd

A lényeg hogy hatott egy hónap alatt:D

2017. dec. 10. 07:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi
2018. febr. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!