Mit tesztek azért, hogy jól aludjatok? Szeretnék sokat aludni?
Az utóbbi időben csomóször 4,5-5-6 órákat aludtam.
Használok: macskagyökér teát (valag sokat beáztatok este) kb. 15 grammot (egy csomag: 30 gramm)
Meg hozzá teszek még: nrem teavekeréket (citromfű, komló, golgotavirág)
Kb. 1 óra 15 percet hagytam rá állni tegnap
A macskagyökeret felforraltam.
Nem tudom, miért aludhatok rosszul.
Vannak pénzügyi problémáim (munka; kinti munkám van, nehezebb lett télen, hogy hideg van, lehet ez okoz stresszt (?)
szórólapozok, ill. újságkihordást csinálok.
Mellette diák vagyok, korrepezek is.
Olvastam a neten is, segítségeket, p. hogy kevesebb villanyfényt égessünk este, meg hogy ne üljek monitor előtt a kék fény miatt...
Mit tudnék még csinálni?
Xanaxot, frontint, meg ehhez hasonlókat nem akarok szedni...
23/l
A stressztől van. Egyébként nem feltétlenül kell a sok alvás. Én se nagyon tudok, 4-6 óra / este. Szerencsére egy idő után rááll a szervezet és több időt töltesz majd REM állapotban, magyarul neked 6 óra olyan lesz, mint másnak 9. Én már átálltam, kb 3 hónap kellett hozzá. Még mindig nagyon nehezen megy, ezt is hajnal 2kor írom és 5kor kelek mert suli.
Sajnos nem tudsz mit tenni ellene. Persze tele a net a csodakúrákkal, de igazából az a csoda ha segítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!