Mi lehet az oka ennek?
20 éves vagyok és az utóbbi években egyre fázósabb vagyok. Főleg az elmúlt 1 évben. Úgy 15-16 éves koromig semmi baj nem volt, most meg képes vagyok reszketni és vacogni még akkor is ha egyébként nincs annyira durván hideg. Viszont a lábam szinte folyton hideg és fázik, ennek ellenére "párás" is néha. Tehát egyben fázik és izzad, vagy valami olyasmi. A kezeim úgyszintén jéghidegek. Most is majdnem 26 fok van a szobámban és a lábam jéghideg, a kezem már átmelegedett szinte egyik pillanatról a másikra és most az arcomat úgy érzem mintha égne. Egyébként nem fázok most. Ilyenkor hiába veszek fel meleg pulcsit és kabátot, csizmát kintre, úgy fázok mintha szinte semmi nem lenne rajtam. Nem tudom mire vélni mert pár éve nem voltam ilyen.
Nem tudom mennyi összefüggés van, de anyukámnak és nővéremnek is folyton hideg a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!