Mi lehet a bajom? Elmenjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kb 10napja fájt mindenem, kicsit influenza gyanús végtagfájdalmaim voltak, folyt az orrom, hangom alig volt, lázam nem volt. 3nap alatt meggyógyultam, azóta csak az orrom fújom. Nem fáj semmim, de az orrváladékom néha átlátszó vagy sötét sárga, és híg, mint a víz, hirtelen elcsöppen. Néha pedig jó sűrű, de akkor is sárga inkább. Arcüreggyulladás gyulladás tünete lehet? A fejem viszont nem fáj egyáltalán.2010. jún. 1. 19:57
1/4 anonim válasza:
Szia !!! szerintem nem kell... maradj otthon, pihenjen, igyál forró teát, sőt én ajánlom még a Biotron lámpát ( nem tudom, hogy mennyire ismered ) én midig ezt használom arücreggyulladásra. Amúgy szerintem az arcüreggyulladás jele mindenképpen. Diétázz, és ha nem javulna fordulj orvoshoz.. addig szerintem nincsen értelme.
(14) :P
2/4 anonim válasza:
menj orvoshoz, arcüreggyulladáson kívül még lehet sok minden, ráadásul az arcüreggyulladás se fog magától elmúlni
3/4 A kérdező kommentje:
De semmi más bajom nincsen. ÉS már mintha múlóban lenne, csak kb 6x-8x kell fujni az orrom.
2010. jún. 1. 20:11
4/4 anonim válasza:
Ha nem rosszabbodik, akkor felesleges orvoshoz menni. Akkor menj, ha még 1 hét múlva is meglesznek a tünetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!