Citromos víznek milyen hatása lehet a szervezetemre?
Nem fogyni akarok, meg ilyenek, szimplan imadom a citromos vizet :D 1,5 liter vizhez kb 2-3 evokanalnyit teszek plusz c-vitamin port.
Okozhat ez problemat, ha rendszeresen, tehat napi szinten iszom? Vagy esetleg pozitiv hatasa lehet?
Dehogy teszi tönkre a fogzománcot édes Istenem...
1,5 liter vízhez teljesen rendben van ennyi citromlé.
A C-vitamin mennyiségét nem írtad, de a felesleget szimplán kipisiled, szóval nem érdemes sokat használni belőle.
Így fogyasztva egyébként sokkal jobb, mint a puccos ‘fokozatosan felszívódó’ kapszulákat bevenni. Ha a 1,5 liter vizet ‘elnyalogatod’ a nap folyamán, akkor szépen fokozatosan adagolod a C-vitamint. :) 1 grammnál egyébként nem nagyon érdemes többet tenni a vízbe, esetleg akkor, ha nagyon beteg mindenki körülötted.
Annyi, hogy ne tartogasd a citromos vizet a szádban... de feltételezem ilyet nem is csinálsz. :)
Fogyni pedig nem fogsz a citromos víztől, ha esetleg a rendkívül szellemes lúgosító-savasító diéták jutottak eszedbe. Parasztvakítás, el ne hidd soha.
Ja igen a dietas hulyesegre gondoltam:D
Nem szoktam tartogatni a szamban:D
C-vitaminbol 1-2000mgot teszek bele, fel kaveskanalnyit
Semmi baja nem lesz az ember fogainak 1,5 liter vízben elkevert már alapjáraton higított citromlétől.
A cikkekben is sokkal magasabb savtartalmú élelmiszerekről van szó, amik még esetleg kemények és magas cukortartalmúak is.
Ne nagyítsuk fel az olvasottakat. A ‘szétmarja a fogzománcot’ elég erős kifejezés. Egy darab almának magasabb a savtartalma, mint a kérdező által fogyasztott koktélnak.
Bármilyen hihetetlen, kérdező, ha fogyni akarsz, zsírosat kell enned.
Ha érdekel, írj privit, elmagyarázom.
Meg egyszer leirom: NEM AKAROK FOGYNI xdd
Inkabb hizni akarok, 171cmhez vagyok 56 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!