Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lenyeltem egy csontot?

Lenyeltem egy csontot?

Figyelt kérdés

Ma amikor csirkeszárnyat ettem es éppen a szárny tetejét ettem egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami keményet nyeltem le. Ittam rá sokat és ettem is rá nem éreztem hogy megakadt volna bárhol es nem hiszem hogy túl nagy lehetett. Szerintem nem is volt éles mert azt talán éreztem volna.Az is elképzelhető hogy egy porc darabka lehetett de amikor nyeltem kicsit nehezebben ment le de inkább csak olyan átlagosan nehezen bár ez elég hülyén hangzik. Kell agoodnom hogy valami bajom lessz? Kicsit utána néztem es kb az ilyen esetek 1% Ában történtek valami.

Válaszokat előre is köszönöm! 19/F

2017. dec. 1. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod,vannak,akik kifejezetten szeretik megenni a csontot. Ha kicsike,lehet,hogy fel is oldódik a gyomrodban. PH 2-es sav van benne. Ha nem,akkor majd kikakilod.
2017. dec. 1. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Nem lesz semmi bajod, én már sokszor nyeltem le apró csontot, de nem okozott bajt, ettem rá kenyeret, vagy krumplit.
2017. dec. 1. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem :). Köszönöm a válaszokat! :D
2017. dec. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!