Ha valaki nagyon sok csalánteát iszik lehet valami baja tőle?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 16:22
1/2 anonim válasza:
A csalántea méregtelenítő, nekem például a vérnyomásomat is drasztikusan lenyomta. De ez én vagyok. Mint minden teakúrát ebben is kell szünetet tartani. Irok egy példát, volt barátom nagyon ízületes volt, alig bírt már járni. Azt mondta ő kigyógyítja magát. Fél évig csalán, zsúrló és Svéd keserű oldatot ivott minden este. Ha nem vele történik nem hiszem el, kigyógyult belőle. Nem dagadt a bokája, nem voltak fájdalmai, és szépen tudott járni.
2/2 A kérdező kommentje:
én régebben a méregtelenítés miatt ittam, aztán megszerettem az izét, nem is tudom ez hogy lehet. :D és régebben mindig tanulás mellett ittam, ezért valahogy pszihésen berögzült, hogy attól jobban tudok tanulni. persze tudom, hogy ez nincs így, de nem lesz bajom tőle, ha mégis sokat iszom, nem?
2010. jún. 1. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!