Gyarilag ilyen az alakom, vagy valami bajom van? (Kep)
Rajzolt keppel szemleltetnem a dolgot, a szoveg mutatja, melyik pukli micsoda. :D
Na szoval, a fenekem folott a gerincem nagyon ives, ennek koszonhetoen tunik nagyobbnak a fenekem. A legtobb ismerosomnek majdnemhogy egyesen a dereka, de nekem nem, nagyon a hasam fele hajlik be.
A hasam viszon kifele gorbul, nem tudom azert-e, mert csak igy fernek el a belso szerveim, vagy valami bajom van.
Alapvetoen vekony vagyok, de a kidulledo hasam miatt olyan daginak tunok. Mintha pocakom lenne , csak nem az egesz hasam feluleten, hanem csak az also felen, ahol a testem tul oldalan a gerincem csinalan egy nagy ivet. Vagy mintha mindig fellennek puffadva.
Normalis ez?
Remelem ertitek mire gondolok. :D
Egyebkent kemeny a hasam, ha leulok, nem log a bor, szoval nem haj van ott.
Par eve agyalok ezek, de meg sose jutottam annal tovabb. Nem faj, meg ilyesmi , csak furan nez ki. Pl egy szuk ruhaban nagyon jo fenekem van, elol pedig mindent elront a ,, belem’’.
L
Lumbális (deréki) gerincferdülés lehet. Ha 7-8 éves korodban megállapították az enyhét, az bizony a menstruáció kezdetével, a hormonális változások miatt erősen elmehetett. Nem fáj még, mert fiatal vagy, de később lehetnek bajok.
Évekig dolgoztam ezen a területen, nem a levegőbe beszélek. Menjetek el ortopédushoz.
Persze lehet hogy csak a tartásod rossz, de jobb megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!