Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas vérnyomás? Mitől?

Magas vérnyomás? Mitől?

Figyelt kérdés

Sokat sportolok (az osztályban kb. én vagyok a legsportosabb), egészségesen táplálkozok, nem dohányzok, mégis magas a vérnyomásom a védőnő szerint

Mitől lehet? Mit tehetek ellene? Privátban is beszélek szívesen valakivel

18/f

2017. nov. 26. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
mennyi az annyi?mert így lövésünk sincs mit válaszoljunk.
2017. nov. 26. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:
160/100 volt
2017. nov. 26. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:

hát 18 évesen ez tényleg magas.

Egy lehetséges, a stressz. Ez mindent visz. Bármilyen egészséges az étkezésed, bármilyen kiváló sportoló vagy, a stressz minden jó értéket hazavág. Ha most azt mondod, hogy nyugodt életed van, nem stresszes, és meg azt, hogy bizony valami feszültség lehet a lelkedben, csak annyira vele élsz, hogy fel sem tűnik..

Amióta stresszmentes a munkám és a magánéletem, azóta beállt a vérnyomásom az áhított 130/80 köré. Azelőtt magasabb volt a tiédnél jóval.

Gondold át alaposan, nyugodtan, van-e idegesítő körülmény az életedben, amitől félsz, bosszant, vagy bánatot okoz.

szerintem.

2017. nov. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!