Bőr alatti fájdalmas gumó. Mi lehet ez?
Nekem a jobb lapockámon van egy borsónyi, meg a csípőm hátsó részén bal oldalt, kb a fehérnemű gumija vonalában szintén borsónyi.
Szerintem is zsírgóc.
A vállamon már évek óta megvan és el se múlik, de már kinyomni se bírom.
A csípőmön 1-2 havonta ki tudom nyomni és olyankor sok faggyú kijön, egy pár napig lapos, de aztán újra nő.
Már nagyon zavar mindkettő, de nem tudok velük mit kezdeni tartósabban.
Szia!
Én is hasonló problémával küzdök már két éve. Odáig fajult a helyzet, hogy már nem tudok nadrágot felvenni, mert folyamatosan begyullad a combhajlatban. Sebészeten most kimetszették, a szövettanra várok. Viszont most már megjelent a jobb combhajlatomban is. Teljesen kikészít. Fogalmam sincs hova kellene már vele menni. Már bőrgyógyászaton, nőgyógyászaton és sebészeten is voltam. Teljesen tanácstalan vagyok. Én egyébként hormonális problémának gondolnám, de semmilyen vizsgálatra nem küldtek. Neked kiderült már valami?
Azóta sem. Először baloldali kisműtét, majd májusban jobboldali. Utóbbi oldalon jelenleg is dió nagyságú gyulladás. Decemberre van idöpontom immunológiára, most abban bízom, hogy ott kiderül valami.
Szóval azóta se tudják az orvosok, hogy mi ez. A sebész nagyműtétet javasol, hogy teljesen kivágják azt a részt. Addig viszont, míg nem tudják, hogy mitől alakul ki és egyáltalán honnan ered, addig nem vállalom a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!