2,4 vas ertek a leleten mit jelent?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Voltam nagy laboron es ami engem meglepett hogy 2,4 a vas es ami nem tudom hogy mit jelent C-react. protein 31.7 mg/L . Ami miatt felkerestem az orvost folyamatos szedules, fejfajas, 1 honap alatt kb 10 kg fogyas, es mar 4 napja alig birok kikelni az agybol.. volt mar valakinek ilyen gondja?? Mit mondott az orvos?? En mar csak hetfon tudok menni de mar megorit ez a folyamatos faradtsag, gyengeseg erzes..2017. nov. 25. 09:06
1/7 A kérdező kommentje:
Elnezest, nem lattam hogy milyen kategoriaba tettem fel a kerdesem :D
2017. nov. 25. 09:08
2/7 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvost? A vashiánytól lehetsz fáradt meg szédülhetsz de 1 hónap alatt 10kg fogyás nem vashiány okozza. Az valami komoly problémát jelez. Nem tudom mennyi a normál vas érték de fel szokták tűntetni az eredmény mellett.
3/7 anonim válasza:
Szia, beszélj az orvossal aki a labort kikérte neked, és KÉRDEZD MEG ŐT! Annyira nem bonyolult, hogy megkérdezd azt aki kérte a vizsgálatot, hogy mi a probléma, ez a munkája...
4/7 A kérdező kommentje:
Csak hetfon tudok vele beszelni :(
2017. nov. 25. 10:16
5/7 anonim válasza:
Ez bizony súlyos vashiány. Tablettát fogsz szedni, de ha normális orvosod van, akkor intravénásan adja majd, mert az sokkal gyorsabban helyrerak (nekem nyolcszor kellett mennem szurira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!