Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vérzik az orrom ha kifújom?

Mitől vérzik az orrom ha kifújom?

Figyelt kérdés
Nos mint fent említettem amikor kifújom az orrom akkor a váladék mellett vér is megjelenik, én arra gyanakszom hogy a munkahelyem miatt van, ugyanis sok benzint és zsírt használok nap mint nap és elég erős szaga van. Ha jól vettem észre csak a bal orrlyukamból jön vér

2017. nov. 23. 07:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát pontosításképpen: nem folyamatosan vérzik, csak van vér mikor kifújom
2017. nov. 23. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Most én is voltam náthás és a bal orrlukamból jött nekem is egy kis vér. Ezzel nincs semmi gond. Egy hajszálér elpattan mert tele van erekkel az orr belseje. Egészséges munkakörnyezetben dolgozok. Ne képzelj bele plusz dolgokat.
2017. nov. 23. 07:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Én mostanában nem voltam náthás, de amúgy kb. Azóta (2 hete) jelentkezett a vér amikor elkezdtem dolgozni, azelőtt nem volt ilyen tünetem
2017. nov. 23. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Vékonyabb hajszálér repedése miatt, de ez nem nagy ügy, ne is törődj vele!
2017. nov. 23. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárba vegyél "Unguentum nasale" nevű kenőcsöt. Orrnyálkahártya gyógyító kenőcs ( pl kiszáradás ellen) 300 ft. Csak természetes anyag van benne. Mentholos illatú..
2017. nov. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!