Térdműtét után meddig nem lehet tesizni? Évismétlés lesz belőle?
Én 2 évig nem tesizhettem vele. Amikor ugye sérült a térdem és kiderült hogy műteni kell akkor előtte már nem tesizhettem, suliba sem lett volna szabad bejárnom, de nem akartam kimaradni egyes órákról így ott bent meglett beszélve hogy a lényeges órákra mindenképp bemegyek ha tudok, tesinél meg az iskola orvos intézett nekem éves felmentést így nem voltam értékelhető benne, de mivel volt papír róla hogy nem tesizhetek semmilyen formában így átengedtek évvégén de nem volt értékelve, csak át volt húzva.
Amikor évet kezdtem de még az orvosom szintén nem adott engedélyt hogy sportoljak, az iskola orvos szintén adott éves felmentést és mondta a gyógytestnevelést hogy arra kell járjak hogy valamilyen formában értékelni tudják az évemet, de mivel nekem SZTK-s alapon kellett járnom így ezt a részét megúsztam ami annyiból volt jó hogy nem kellett nulladik órára bejárjak a nagy semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!