Rengeteg az extrasystolém, mit tegyek? Többi lent
Sziasztok! Nyáron VPST-vel műöttek. Jobban lettem, persze visszatért, jelentkeztem si Szegeden hogy újra előjött a problémám, kaptam is DEC 15-re időpontot hogy megint kivizsgáljanak, viszont egy hete előjöttek a plusz ütések, orvosnál is voltam, meg EKG-zott, azt mondta nem életvesélyes, de elküldött EKG holterért beutalóval, onnan elküldtek a ...csába hogy csak időponttal adnak holtert, így vissza az orvosomhoz. Az azt mondta, hogy menjek vissza a kardiológia szakrendelésre és beszléjek velük újra, hogy foglalkozzanak velem....a fa..om kivan, már bocsánat! Dec 15-ig nem akarok a plusz ütésekkel szenvedni. Ráncigálja a testem mikor fekszek, egy perc alatt akár 3-5 darab is. Amúgy teljesen jól vagyok, sportolok és olyankor nagyon ritkán érzem. Mikor van időm figyelni magamra, olyankor jön elő de már sok! A munkám egyébként nagyon nagyon stresszes, a főnökeim a mostani munkahelyen kikészítenek, rossz helyre léptem tovább úgy érzem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!