Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rengeteg az extrasystolém,...

Rengeteg az extrasystolém, mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nyáron VPST-vel műöttek. Jobban lettem, persze visszatért, jelentkeztem si Szegeden hogy újra előjött a problémám, kaptam is DEC 15-re időpontot hogy megint kivizsgáljanak, viszont egy hete előjöttek a plusz ütések, orvosnál is voltam, meg EKG-zott, azt mondta nem életvesélyes, de elküldött EKG holterért beutalóval, onnan elküldtek a ...csába hogy csak időponttal adnak holtert, így vissza az orvosomhoz. Az azt mondta, hogy menjek vissza a kardiológia szakrendelésre és beszléjek velük újra, hogy foglalkozzanak velem....a fa..om kivan, már bocsánat! Dec 15-ig nem akarok a plusz ütésekkel szenvedni. Ráncigálja a testem mikor fekszek, egy perc alatt akár 3-5 darab is. Amúgy teljesen jól vagyok, sportolok és olyankor nagyon ritkán érzem. Mikor van időm figyelni magamra, olyankor jön elő de már sok! A munkám egyébként nagyon nagyon stresszes, a főnökeim a mostani munkahelyen kikészítenek, rossz helyre léptem tovább úgy érzem.

25/F

2017. nov. 17. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ideg alapon van. Ilyenkor ősszel, tél elején, és tavasszal nekem is előjön. Nem tudom milyen gyógyszereket szedsz? Vízhajtót? Minden nap kellene bevenned egy Panangin fortét, és egy Brandenburg Neurót, valamint pár pohár citromfű teát igyál. Ha van nyugtatód, akkor most azt szedd! Nekem is ijesztő tüneteim voltak ideg alapon a mőlt héten.
2017. nov. 17. 22:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Semmit sem szedek. Csak vitaminokat, igyekszek tisztán étkezni és sok vízet iszok. Semmi nyugtatóm nincs, csak teám.
2017. nov. 17. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!