Mit csináljak, ha már a hashajtó sem hat, és puffadás is jelentkezik?
Péntek óta fáj a gyomrom - hétfő van -, kisebb megszakításokkal. Elválasztó diétát folytattam, gyümölcsnapokon folyton felpuffadtam, vélhetőleg a sok almától. Aztán olyan csütörtök óta nem volt székletem, mire szombaton beújítottunk egy hashajtót, de az sem használ. Az orvos szerint a sok tej, ami a fehérje napokon volt, az az oka. Felírt puffadás elleni gyógyszert, és annyiban hagyta a dolgot, de nem használ. Ugyanolyan minden, a fájdalomtól néha nem tudok felegyenesedni, meleg vizes kendőt teszek néha a hasamra. Az már mellékes, hogy a menstruációm is két héttel előbb jött meg a kelleténél, minden jel nélkül. Tudtok valami jobbal szolgálni, mint az orvosom? (Akinek egyetlen tanácsa, hogy ne igyak tejet egy ideig -.-")
Légyszi, elmebeteg vadbarmok a hülye válaszokkal kíméljenek!
milyen hashajtót vettél be? a laxbene vény nélküli és 2 szem tutira meghajt, sőt, célszerű sehova nem menni 24 órát, nehogy baj legyen
pl. reggel éhgyomorra beveszel 2 szemet és másnapig sehova nem mész, tutira kiürülsz
hát lehet hülyeség de én azt mondom hogy ez normális az ilyen diétáknál.most ha megnézed...az anorexiások is egyfolytában felvannak puffadva....
én azt mondom hogy vegyél be espumizant.az hat.
vagy pedig ha megakarod magad hajtani akkor stada kb 5 db.
vedd be mondjuk félután 5kor.reggel kicsit rossz lesz de kijön minden ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!