Nagyon káros, ha rászoktam a füzetpapír rágásra?
Köszi h írtál.
Nem hinném, vagyis rendben vannak amúgy a dolgok :D csak hülyeségből suliban régen megkóstoltuk és nekem tökre bejött az íze :D most megint megkóstoltam és ha éhes vagyok néha megrágom :D:S
Szia!
Igen, nagyon káros!!!
Baromira hüjén nézhetsz ki füzetpapirral a szádban! Eléggé illúzió romboló látványt nyujthatsz, amint tépdesed a füzeted s kis galacsinokat gyúrsz a papirból, majd a szádba nyomod, mintha valami id*ióta lennél akit most eresztettek ki a sárga cetlivel a nyakában a Hárshegyröl.
Fehéritök, foszfátok, ragasztó segitségével, fa és egyéb visszaforgatott papirszerü hulladékból van elöállitva, ami a szervezetednek nem igazán a megfelelö táplálék.
Kérd meg az anyukádat, hogy csináljon neked jól átsütött száraz palacsintát, vagy vegyél magadnak pászkát, bulátát. Ezeketlehet rágcsálni ész nélkül!
Bleeee...füzetszopogatás...buáááá!
*Bocs*
nem suliban rágom és nem is napi szinten -.-
nem vagyok azért annyira hülye:)
am lány vagyok és 16
Nyugi, nem vagy azért kecske :DD
Régen suliba mi is megkóstoltuk poénból, az íze ténxleg nem vészes, de egyszeri alkalomra elég is volt.
Inkább rágózz helyette:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!