Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon káros, ha rászoktam a...

Nagyon káros, ha rászoktam a füzetpapír rágásra?

Figyelt kérdés
:(
2010. máj. 31. 18:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
agyilag vagy káros
2010. máj. 31. 18:24
 2/17 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat várok, és nem hülyéket.Tudom h nem vmi normális, de csak megrágom néha, ha úgy mondd unatkozom, mert jó íze van :S
2010. máj. 31. 18:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Semmi káros nincs benn, ha jólesik, hát rágd, de azt te is látot, hogy ez nem természetes - komoly szorongás húzódhat a háttérben...
2010. máj. 31. 18:28
 4/17 anonim ***** válasza:
fujj (lol) =)) =)) fuzetpapir, szerintem szokd le minel gyorsabban mert kifognak gunyolni, hogy kecske vagy, ugyanis tudtommal azok szoktak megenni a papirt is, fujj fujj, hany eves vagy? lany vagy fiu?
2010. máj. 31. 18:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi h írtál.

Nem hinném, vagyis rendben vannak amúgy a dolgok :D csak hülyeségből suliban régen megkóstoltuk és nekem tökre bejött az íze :D most megint megkóstoltam és ha éhes vagyok néha megrágom :D:S

2010. máj. 31. 18:29
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nagyon káros!!!

Baromira hüjén nézhetsz ki füzetpapirral a szádban! Eléggé illúzió romboló látványt nyujthatsz, amint tépdesed a füzeted s kis galacsinokat gyúrsz a papirból, majd a szádba nyomod, mintha valami id*ióta lennél akit most eresztettek ki a sárga cetlivel a nyakában a Hárshegyröl.

Fehéritök, foszfátok, ragasztó segitségével, fa és egyéb visszaforgatott papirszerü hulladékból van elöállitva, ami a szervezetednek nem igazán a megfelelö táplálék.

Kérd meg az anyukádat, hogy csináljon neked jól átsütött száraz palacsintát, vagy vegyél magadnak pászkát, bulátát. Ezeketlehet rágcsálni ész nélkül!

Bleeee...füzetszopogatás...buáááá!

*Bocs*

2010. máj. 31. 18:30
 7/17 A kérdező kommentje:

nem suliban rágom és nem is napi szinten -.-

nem vagyok azért annyira hülye:)

am lány vagyok és 16

2010. máj. 31. 18:30
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem te egy kecske vagy!
2010. máj. 31. 18:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, tudom h így undorítónak tarthatjátok, de nem nyelem le meg nem rágcsálom szét annyira, csak néha bekapom, emrt nekem tetszik az íze, tehát nem vagyok mániákus és "le tudok szokni" :D csak kíváncsi voltam h milyen káros anyag lehet benne ami ilyen szinten is károsíthat, emrt azért nem újságpapír
2010. máj. 31. 18:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem vagy azért kecske :DD

Régen suliba mi is megkóstoltuk poénból, az íze ténxleg nem vészes, de egyszeri alkalomra elég is volt.

Inkább rágózz helyette:D:)

2010. máj. 31. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!