Mely depressziora jo a fű?
A fű rendszeres használat mellett sokáig kimutatható. Ha tudod, hogy nem lesz drogteszted, üzemorvosin nem vizsgálnak drogra, stb. akkor egyértelműen a fű.
Vagy elmész a megfelelő emberhez, aki ha úgy látja, hogy szükséged van gyógyszerre is, akkor felír valami legális drogot.
Sok igazság van kommentek között.
A fű tényleg jó hatással van általában a depresszióra, mivel ugye egy kicsit 'kikapcsol', jobban magadénak érzed a világot, s csak jól esik neked, hogy vagy (ami ugye depresszió alatt ritka). DE utolsónak is igaza van, azaz csak a fű nem biztos, hogy megoldás a mély depresszióra, mivel annak valami kiváltó oka, vagy okai vannak. És bár ugyan csak az emberek nagyon nagyon kis %-a hajlamos rá, de aki igen, annak hosszú távon a fű rossz hatással is lehet a depressziójára (bár ilyen embert én spec nem ismerek, de ha nagyon ritkán is, de megesik).
Én egy biztos párost ajánlanék: egy jó pszichológus, aki felfedi az okot, és egy kis fű, hogy addig kevésbé érezd a depresszió hatását.
En azt tapasztaltam, hogy akar csak az alkoholnal, a fű is felerősíti az aktualis erzelmeimet. (ugy altalaban, NALAM!), de nyilvan fel is dobhat, emberfuggo. Ha teheted, inkabb kisebb tarsasaggal muveld a fuvezest, ugy garantált a jókedv, illetve tudtok egymásra figyelni, ha valaki berosszulna. Ha egyedul vagy, radtorhet a depressziós erősebben is, bar minimális ra az esély, de benne lehet a pakliban.
Oszessegeben a fű jobb bármilyen patikai kedelyjavitonal, de tudd hogy mit es kitol szivsz, vigyázz magadra! :)
Kitartást, fel a fejjel kérdezo! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!