Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás közben fura hangokat...

Alvás közben fura hangokat adok ki?

Figyelt kérdés
Mikor alszok nyögdécselős hangokat adok ki. Elég hangosan maásik szobába is áthallatszik. Osztalykirandulason is zavarta az osztalytarsaimat meg mindenkit kb de viszont en nem veszek eszre semmit alvas kozben. 17eves fiu vagyok. Esetleg erdemes ezzel orvoshoz fordulni? Ha igen hová?

2017. nov. 11. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hál’ Isten nem vagyok egyedül. :D

Én jó poénnak fogom fel, szerintem te is tedd ezt. Aki velem alszik, azt figyelmeztetem, és hozzáteszem, hogy piszkáljon meg nyugodtan ha nem hagyom abba.

Koleszban voltam évekig, minden szobatársamnak volt valami alvós hülyesége. Az egyik morgott, a másik meg csámcsogott álmában. :D

2017. nov. 13. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom az en osztalytarsaim nem ilyen megertoek :D de koszi azert :)
2017. nov. 13. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A hátadon alszol? Én is szoktam néha, és én hallom is magamat félálomban, mindig akkor fordul elő, amikor a hátamon fekszem, ha oldalra fordulok, ez nem szokott előfordulni.
2020. febr. 5. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!