Baloldal alhasi fájdalom mitől van?
Régebben feltettem egy kérdést itt van
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__885..
Leírtam, hogy voltam dokinál ultrahang labor negatív lett szóval nem vakbél gyulladás volt . Végül elmúltak a tünetek néha néha volt hányingerem és sokszor csengett a fülem(nemtom hogy idetartozik-e de leírom) . Viszont tegnap este feszítő érzésem volt baloldalon(csak baloldalon) és ez gyógyszerhatására elmúlt, de éjszaka annyira fájt(szúróérzés) de az is elmúlt úgy 10-15 perc alatt. Hányni nem hánytam de volt/van hányingerem. Nincs székletrekedésem állandó normál állagú. A fejem néha néha fáj, meg kicsit szédülök és már írtam gyakran sípol a fülem(minden nap)
Ma mindenképp megyek háziorvoshoz csak megint azzal fog jönni hogy valami vírusos dolog :/ .....(az lemaradt hogy ez nem menstruációs fájdalom most volt és nekem nem szokot fájni se közben se máskor)
Nektek van valami ötletetek hogy ez mi lehet?
17/l
1# vagyok
Pár kérdésem lenne?
-Miután eszel, fáj az alhasi rész?
-Folyamatosan fáj?
-Milyen ételt eszel? (Itt arra akarok kilyukadni, hogy zsíros, stb)
-Levest, főzeléket szoktál enni?
-Mozogsz rendesen, a munkád mozgékony vagy ülő?
-Mennyit iszol egy nap?
Ha hányingered van, akkor ugyan lehet, hogy vírus áll e mögött, de 1 hét már eltelt a tünetekkel (gondolom én). Ha nem fog csökkenni a tünetek, muszáj lesz beutalót kérni. A bélproblémákra annyi betegségre utalhatnak hasonló tünetek, hogy több vizsgálat után kiderül a betegség. Lehet emésztési probléma (ha hányingered van), epe, vagy valamire érzékeny lehetsz, bármi. Ezekre a kérdésekre válaszolsz, én megpróbálom kideríteni neked.
Utolsó kérdés/kérdések:
-Ha tejes ételt eszel, hogyan reagálsz rá? Mennyit eszel/iszol (pl: tej)
-Mennyi zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!