Az írástól már amióta az eszemet tudom bütyök van a középső ujjamon. Ellehet ezt valahogy tűntetni? Szörnyen zavar!?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 10:35
1/3 anonim válasza:
Nekem is így van! Nyáron kicsit lejjebb szokott menni, de amikor suli van és írni kell, mindig visszajön. Én sem tudom, hogy mit csináljak vele, bár engem annyira nem zavar.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, mióta tudok írni. Így nem valami nőies a kezem a másikhoz képest, de nem tudsz mit kezdeni vele. A mindennapi életben nem zavar.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul fogod a ceruzát. Egy barátom valami elképesztő bénán fog minden íróeszközt, ami a kezébe kerül, és ő is gyakran panaszkodik a bütyökre (mondjuk neki a gyűrűs ujján van). Ezzel szemben nekem és minden más ismerősömnek sosem volt ilyen problémánk.
Nézz utána, és javítsd ki, hogyan fogsz egy ceruzát, ha tényleg ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!