Segítség! Valami csíp, szúr, és viszket, amit nem látok, de mindenhol rajta van a bőrömön. Poloska van a helyiségben, de azt látnám ha rajtam lenne. Mi ez a lény?
Piros kiütés, és pattanás szerű "allergia" kinézetű pöttyök jelennek meg a karomon.
Mit érzek mindenhol?
Először egy jó nagyot szúr, majd istentelenül viszket, és ezt párszor ugyanott elismételi.
S.O.S.
a fejbőröm, a hátam, a karom, a lábaim, de még a talpam, és a lábfejem se marad ki a listáról. olyan érzésem van, mintha láthatatlan élővilág mászkálna a testemen.
Segítség ='(
Csak fogok menni hozzá. De mivel sokat dolgozom, és aludnom is kell, még nem tudom mikor. Szerintem a héten már nem.
Azonban amint hazamentem, és:
1-megfürödtem [edény mosószerrel fürdök]
2- betadin 10% oldattal megmostam a karomat 2x
3- bevettem egy allergia elleni [általános] tablettát
4- ki Quartz-oltam a szobát [ágyneműt]
mikor felkeltem, már nem látszottak annyira a foltok, és nem viszketett, kényelmesebben, és nyugodtabban éreztem magam. Most megint itt ülök a székben a munkahelyemen, és már hoztam a Quartz lámpámat is =D
2 óránként 10perc DESINFECT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!