Lehet ettől szívrohamom?
Figyelt kérdés
Világéletemben nagyon alacsony volt a vérnyomásom (eddigi max. 90/60 volt). Viszont az a helyzet, hogy mikor kávét iszok, néha erőteljes szívdobogás, rosszullét, remegés jön rám, de még nem sikerült rájönnöm, hogy mért csak néha. Az a kérdésem, hogy lehetséges, hogy egyszer egy kávé hatására szívrohamot kapjak? Vagy mégis miért van ez a rosszullét?2010. máj. 30. 14:11
1/3 anonim válasza:
Ha alapvetően alacsony a vérnyomásod, nem hiszem, hogy egy kávé annyira fölvihetné, hogy szívrohamot kapj. Próbáld meg kevésbé erős kávéval.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, én is bíztam benne, hogy nem lesz tőle semmi komolyabb bajom :) Amúgy nem a kávé erősségétől függ sajnos, mert van hogy egy egyszerű capuccinótól is rosszul leszek... :s
2010. máj. 30. 14:27
3/3 anonim válasza:
Lehet,hogy koffein-érzékeny vagy,az hat ilyen rosszul a szervezetedre.Szerintem egyáltalán ne igyál kávét,így a biztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!