Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan készítmény (krém,...

Van olyan készítmény (krém, bármi), ami valóban használ és erősíti a körmöt?

Figyelt kérdés
Borzasztó, mert ha csak 2 mm-t nő a körmöm, már betörik (és ez nem vicc sajnos :S) Gyógyszert meg ezért külön nem szívesen szednék...
2010. máj. 30. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

krémmel és társaival nem mséz semmire,a szervezeted gyenge,az mutatkozik meg a körmödön is

egyél sok zöldséget,gyümölcasöt,meg szedjél vastablettát 8nem gyógyszer)

2010. máj. 30. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm :)
2010. máj. 30. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak vitaminok, amelyek körömre jók, azokat nyugodtan szedheted, nem kell mindig szedni, csak egy ideig, amíg a készítmény használati utasítása írja. szerintem bármelyik patikában tudnak segíteni. De ha végképp nem akarsz gyógyszert szedni, akkor lakkozd a körmöd. Vannak színtelen, vitaminos lakkok is. Nekem is mindig betörik és ez segített. Ha nagyon gyengék, és nem nônek meg és te azt szeretnéd és mondjuk nem akarsz épített körmöt, akkor kipróbálhatod az un. fiber glass technikát, ilyenkor a körmös egy vékony réteget húz a körmödre ami nem látszik, csak olyan, mintha ki lenne lakkozva, viszont kemény lesz tôle és így megtudod növeszteni.
2010. máj. 30. 12:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! :) Bár nem kimondottan szeretnék hosszú körmöt, arról már rég lemondtam az én körmömmel... -.- csak annyi lenne, hogy ne kelljen két naponta vágnom ahhoz, hogy ne törjön be :S
2010. máj. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!