Miért hízok ennyire hasra?
Annyira hasra hízok, hogy rengeteg ember szerint úgy nézek ki mint egy 8 hónapos terhes, és én szerintem is. De miééért? 😔
Más nők is vannak akik elhíznak, de nekik hozzám képest lapos a hasuk. Kiskorom óta ilyen az alkatom bár akkor még nem voltam kövér de hasam akkor is volt. Mit tegyek, miért van ez? 100 kiló felett vagyok.
Nagyon sokan hasra hízunk először és legjobban. Ezért volt 62 kilósan 85 centis derékbőségem...
A párom is ilyen, fizikai munkás férfiként 65 kilósan már kissé pocakos (pár kiló felesleggel, de az mind hason).
Nincs ebben semmi szokatlan és a megoldás is egyszerű: mindig szálkásíts le, ha kell és akkor nem lesz nagy hasad. Különben igen.
Ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel és drágám nem az a kérdés hpgy miért vagyok kövér hanem miért a hasamra hízok.
Nekem meg azért áll meg az eszem mert ennyi bunkó embert...
Gáz lesz! Aha! A te szemedben!
Az igazi emberek nem ez alapján ítélnek, másrészt csak a beszűkűltek szerint gáz ha valakin egykét pluszkiló van.
Ez a hozzáállás végülis hasznos lesz, ha az kerül elő, hogy milyen betegségek jönnek össze és hány évtizeddel élsz rövidebben (ez extrém eset, hisz nem tudhatom, hogy sok felesleged van-e s mit hoz a jövő, de azért túlzottan lazának tűnik a hozzáállásod)...
Az pedig teljesen oké, ha valaki igenis máshogy néz arra, aki egészségtelenségig eszi magát. Ez nemcsak külsőség. Ismét, nem tudom, hogy te 150 vagy 195 centihez vagy-e ennyi, de ha rengeteg a felesleged, érthető, hogy máshogy állnak hozzád az igazán toleráns emberek is.
A hasi hízás amúgyis veszélyesebb, a belső szervek elzsírosodása miatt, állítólag (mint laikus, nem tudhatom, mennyire van így, de hihetőnek tűnik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!