Gyakori vizeles?
Figyelt kérdés
Eddig kb ket orankent pisiltem de most orankent.Ez fura.A vizeletem sokszor atlatszo,enyhen sargas.Sok folyadekot iszok.A felfazast erezni szoktam (csip,ingerel) de ez nem az.2017. okt. 17. 16:40
1/6 anonim válasza:
Ha a felfázást kizárod, akkor a cukorbetegség a következő esélyes.
2/6 anonim válasza:
A sok foyladéktól is lehet.Ha nagyon kivánod a folyadékot és ennek nincs különösebb oka pl.füszeres vagy sós étel fogyasztása vagy tudatosan nem növelted a folyadék fogyasztást akkor jó lenne ellenőriztetni a vércukorszintet.
3/6 A kérdező kommentje:
Ejszaka fel is voltam,mert szomjas voltam.Van hogy szarad a szam,de azt hittem az ejszakai fogszabalyzo okozza (ratapad a szamra) de most nem volt bent.
2017. okt. 17. 17:02
4/6 anonim válasza:
Kevés folyadékbeviteltől is kiszaradhat,sőt kivülről ki is repedezhet a szád.Nálam ez előszokott forduilni.Lehet keveset ittal az utóbbi időben és jelez a szervezeted.De mindenképp ellenőriztesd a vérképed.
5/6 anonim válasza:
Cukorbetegség jellemző tünetei:
Erős szomjúságérzet, szájszárazság
Éhségérzet – jó étvágy melletti fogyás
Extrém fáradtság
Homályos látás
Gyakori vizeletürítés
Lassan gyógyuló sebek/sérülések
Gyakori fertőzések
Zsibbadó/bizsergő érzés vagy fájdalom a kézfejben / lábfejben
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) elmult,kb ket napig tartott mostmar normalis
2017. okt. 20. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!